parcari-cu-plata-bloc-ploiesti.jpg

Taxa de 100 de lei/ an pentru parcarea din zona blocurilor. Ce părere aveți?

La Ploiești ar putea fi introdusă o taxă de parcare de 100 de lei/ an pentru locurile de parcare amenajate în apropierea blocurilor.

Taxa de parcare condominială este o propunere mai veche vehiculată la Ploiești, după ce un astfel de proiect a fost implementat cu succes în alte orașe, inclusiv în București. La fel ca anul trecut, la această oră, potrivit unor surse, se propune inventarierea locurilor de parcare realizate în zona blocurilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Estimativ ar fi vorba de 50.000 de locuri de parcare, în contextul în care, în prezent, SGU administrează doar 2.800 de locuri de parcare cu plată în municipiu. Potrivit unor surse din administrație, aplicarea unei taxe pentru parcarea condominiala ar reprezenta pe de o parte o sursa suplimentară de venit pentru bugetul local, iar pe de altă parte ar rezolva problema scandalurilor apărute la bloc între vecini.

Anul trecut, administrația locală a avansat în discuții o taxă anuală  de 250 de lei, pentru un loc de parcare in zona blocurilor.


Auto-moto
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în parcarea Kaufland din Câmpina

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs luni dimineață în jurul orei 10.30 în parcarea supermarketului Kaufland din Câmpina.  Potrivit IJP Prahova, în urma coliziunii o...