parcari-cu-plata-bloc-ploiesti.jpg

Taxa de 100 de lei/ an pentru parcarea din zona blocurilor. Ce părere aveți?

La Ploiești ar putea fi introdusă o taxă de parcare de 100 de lei/ an pentru locurile de parcare amenajate în apropierea blocurilor.

Taxa de parcare condominială este o propunere mai veche vehiculată la Ploiești, după ce un astfel de proiect a fost implementat cu succes în alte orașe, inclusiv în București. La fel ca anul trecut, la această oră, potrivit unor surse, se propune inventarierea locurilor de parcare realizate în zona blocurilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Estimativ ar fi vorba de 50.000 de locuri de parcare, în contextul în care, în prezent, SGU administrează doar 2.800 de locuri de parcare cu plată în municipiu. Potrivit unor surse din administrație, aplicarea unei taxe pentru parcarea condominiala ar reprezenta pe de o parte o sursa suplimentară de venit pentru bugetul local, iar pe de altă parte ar rezolva problema scandalurilor apărute la bloc între vecini.

Anul trecut, administrația locală a avansat în discuții o taxă anuală  de 250 de lei, pentru un loc de parcare in zona blocurilor.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...