43.jpg

După mai bine de un an, lucrările de extindere a Cimitirului din Mihai Bravu au fost finalizate, urmând ca în aceste zile să se semneze procesul de recepție.

Ploiestiul s-a confruntat încă din 2014 cu o criză acută de locuri de înhumare. Solutia propusă a fost de extindere a Cimitirului Mihai Bravu.

Lucrările au început încă din 2017 însă de abia acum au fost finalizate. ,,În propunerea inițială a fost vorba de suplimentarea cu aproximativ 5.000 de locuri de înhumare. Lucrările au vizat realizarea de alei, extinderea rețelei de curent electric și de realizarea rețelei de apa", a precizat Ovidiu Negulescu, directorul interimar al SGU Ploiesti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru întârzierile apărute în efectuarea lucrărilor, societatea va plăti penalizări. Trebuie precizat că la nivelul municipiului Ploiești există patru cimitire în administrarea SGU, respectiv Cimitirul Bolovani, Viisoara, Eternității și Mihai Bravu, însă la nivelul anului 2016 și 2017 s-a ajuns în situația de a nu mai există locuri de înhumare, situatia fiind aplanat prin repartizarea locurilor de veci neocupate acordate anumitor categorii de persoane, conform legii.

Subiectul a ajuns în Consiliul Local, la solicitarea Avocatului Poporului, care a cerut , în 2015, o situație exactă a numărului locurilor de veci din Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

Exclusiv
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Imaginea zilei - Autobuz TCE Ploiești rupt în drum

Scumpirea recentă a biletelor TCE pentru transportul în comun a încins spiritele la Ploiești. Beneficiarii acestui serviciu public sunt nemulțumiți în primul rând de calitate. Pomenile electorale au...