majorare-pret-transport-ploiesti.jpg

Cheltuielile cu energia electrică și combustibilul, ca urmare a creșterilor de preț, și inflația devin o povară destul de mare pentru societatea de transport în comun din Ploiești.

Astfel, numai la energia electrică, din cauza creșterii tarifelor, cheltuielile la TCE au crescut cu 20%, potrivit directorului societății, Alexandru Nicolae.

La combustibil, creșterea este de 7%, iar inflația, potrivit Institutului Național de Statistică ar putea ajunge la finele anului de la 2,1% la 3,1%.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”În această situație luăm în calcul o majorare a tarifului din luna februarie. Ne gândim să nu umblăm la prețul biletelor și al abonamentelor, ci doar să aplicăm o majorare de tarif pentru legitimațiile de o zi, de la 4 lei la 4,5 lei”, a declarat pentru observatorulph.ro Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești. În prezent, prețul biletului TCE este de 2 lei, iar abonamentul lunar pe toate traseele costă 122 de lei.

Ultima creștere de tarif a avut loc anul trecut, când abonamentul lunar pentru toate traseele a crescut de la 63 de lei la 122 de lei.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.