26772113_2204353522916774_1373856231_o.png

Plata taxelor și impozitelor este posibilă online la Ploiești numai în baza autentificării contribuabililor.

Decizia a fost luată de conducerea SPFL pentru a evita neînțelegerile care au apărut în ultimii ani. ”În lipsa autentificării, contribuabilii nu aveau acces la valoarea exactă a impozitului datorat, plătind o sumă considerată de ei ca fiind aproximativă. Din această cauză au apărut mai multe discuții, astfel încât am luat decizia ca plata online să se facă doar în baza unei autentificări. Aceasta se face doar pe baza cardului bancar, de acasă, din fața calculatorului. Măsura a fost luată și pentru securitatea plăților efectuate”, au transmis reprezentanții SPFL Ploiești.

Declarația a fost luată de reporterii observatorulph.ro ca reacție la sesizarea unui cititor nemulțumit de mesajul care i-a apărut zilele trecute, când a dorit să plătească impozitul datorat la bugetul local, fără să se autentifice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

26772113_2204353522916774_1373856231_o.png


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.