taxe-impozite-spfl-ploiesti-bonificatie.jpg

În numai câteva zile de la începerea încasării taxelor și impozitelor locale pentru anul 2018, mii de ploieșteni s-au grăbit deja să-și achite dările la bugetul local pentru a beneficia de bonificația de 10%.

Taxele și impozitele locale din 2018, potrivit directorului Serviciului Public Finanțe Locale (SPFL), Simona Dolniceanu, au rămas la Ploiești la același nivel ca în 2017, iar acest lucru a făcut ca gradul de colectare să fie unul destul de mare chiar din primele zile ale acestui an.

Până ieri, 10 ianuarie, 7.920 de persoane au plătit taxele și impozitele locale, iar 6.252 de contribuabili dintre aceștia au beneficiat de bonificația de 10%, prin achitarea dărilor la bugetul local pentru întregul an 2018.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Taxele și impozitele locale din 2017 au rămas la același nivel ca în 2017. Se constată o creștere a numărului de contribuabili care și-au achitat taxele și impozitele locale în primele zile ale anului, cu peste 2.000, față de aceeași perioadă a anului trecut”, a declarat pentru Observatorulph.ro Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploiești.

Citește și: Taxele și impozitele locale din 2018 au fost aprobate la Ploiești

Pentru un apartament cu două camere, de exemplu, cu o suprafață de până în 60 de metri pătrați, situat în zona A, impozitul pe anul 2018 este de 135 de lei.

La același nivel a fost menținut și impozitul pentru autoturisme. O persoană care deține un autoturism cu o capacitate cilindrică de 1.400 cmc datorează la bugetul local numai 56 de lei.

Citește și: La Ploiești a început încasarea taxelor și impozitelor locale

De precizat este faptul că ploieștenii care vor achita taxele și impozitele locale pentru acest an până la data de 31 martie 2018 vor beneficia de o bonificație de 10%.


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...