deszapezire-prahova.jpg

Problema legată de deszăpezirea a patru sectoare din cele opt existente în Prahova a fost rezolvată, după ce operatorul care a intrat în insolvență, SC Integral Beton, a predat activitatea către alte trei societăți.

Intrarea în insolvență a SC Integral Beton nu va afecta în niciun fel activitatea de deszăpezire pentru cele patru sectoare câștigate prin licitație în 2016, respectiv 2, 6, 7 și 8, au dat asigurări reprezentanții Consiliului Județean Prahova.

Citește și: O firmă care deszăpezește drumurile județene din Prahova a intrat în insolvență. Reacția autorităților

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trei societăți au preluat, prin cesiune, activitatea SC Integral Beton. Astfel, potrivit unor surse din administrație, activitatea de deszăpezire pe cele patru sectoare va fi asigurată de SCDA Infrastructură București (sectorul 6 Prahova), SC Addinol (partea de nord a sectoarelor 7 și 8) și SC Coni (sectorul 2 și partea neacoperită din sectoarele 7 și 8).

Deszăpezirea va fi asigurată la același preț și în același condiții tehnice precum cele stabilite în licitația din 2016. Contractul de deszăpezire a fost încheiat în 2016 și are o durată de trei ani, inclusiv sezonul rece 2018 - 2019.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cutremur în Prahova. Câte grade a avut

Un cutremur cu magnitudinea 2,8 grade s-a produs miercuri în judeţul Prahova, la ora 15:04, la adâncimea de 143 de kilometri. Joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, un alt seism s-a produs la o adâncime de...