deszapezire-prahova.jpg

Problema legată de deszăpezirea a patru sectoare din cele opt existente în Prahova a fost rezolvată, după ce operatorul care a intrat în insolvență, SC Integral Beton, a predat activitatea către alte trei societăți.

Intrarea în insolvență a SC Integral Beton nu va afecta în niciun fel activitatea de deszăpezire pentru cele patru sectoare câștigate prin licitație în 2016, respectiv 2, 6, 7 și 8, au dat asigurări reprezentanții Consiliului Județean Prahova.

Citește și: O firmă care deszăpezește drumurile județene din Prahova a intrat în insolvență. Reacția autorităților

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trei societăți au preluat, prin cesiune, activitatea SC Integral Beton. Astfel, potrivit unor surse din administrație, activitatea de deszăpezire pe cele patru sectoare va fi asigurată de SCDA Infrastructură București (sectorul 6 Prahova), SC Addinol (partea de nord a sectoarelor 7 și 8) și SC Coni (sectorul 2 și partea neacoperită din sectoarele 7 și 8).

Deszăpezirea va fi asigurată la același preț și în același condiții tehnice precum cele stabilite în licitația din 2016. Contractul de deszăpezire a fost încheiat în 2016 și are o durată de trei ani, inclusiv sezonul rece 2018 - 2019.