fbpx

colectare-taxe-impozite-locale-ploiesti-2018.jpg

Primăria Ploiești, prin Serviciul Public Finanțe Locale, a început încasarea taxelor și impozitelor locale pentru 2018, care au fost menținute la nivelul din 2017.

Prin hotărâre de Consiliu Local, la finele anului 2017, aleșii locali au aprobat menținerea taxelor și impozitelor locale la nivelul celor din 2017.

Acesta este și motivul pentru care SPFL a anunțat pe o pagină de socializare că, în cazul în care se constată o diferență față de nivelul impozitelor de anul trecut, contribuabilii ar fi bine imediat să anunțe.

Citește și: Taxele și impozitele locale din 2018 au fost aprobate la Ploiești

„Vă rugăm ca, în cazul în care observați modificări ale sumelor pe care le datorați în acest an, față de cele pe care le-ați achitat anul trecut, să anunțați casiera și, dacă este cazul, să mergeți la inspectorul de sector, pentru a verifica situația pe loc, a precizat SPFL Ploiești.

La finele anului trecut, în cadrul unei dezbateri publice, SPFL a dat și câteva exemple de calcul pentru taxele și impozitele locale. Astfel, pentru un apartament cu două camere în suprafață construita de 60 mp, situat în zona A a Ploieștiului, impozitul va fi de 135 de lei, iar pentru un mijloc de transport cu capacitatea cilindrica de 1400 cmc impozitul va fi de 56 de lei/an.

Trebuie precizat că, pentru achitarea integrală a taxelor și impozitelor locale până la data de 31 martie, ploieștenii pot beneficia de o bonificație de 10%.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg