colectare-taxe-impozite-locale-ploiesti-2018.jpg

Primăria Ploiești, prin Serviciul Public Finanțe Locale, a început încasarea taxelor și impozitelor locale pentru 2018, care au fost menținute la nivelul din 2017.

Prin hotărâre de Consiliu Local, la finele anului 2017, aleșii locali au aprobat menținerea taxelor și impozitelor locale la nivelul celor din 2017.

Acesta este și motivul pentru care SPFL a anunțat pe o pagină de socializare că, în cazul în care se constată o diferență față de nivelul impozitelor de anul trecut, contribuabilii ar fi bine imediat să anunțe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Taxele și impozitele locale din 2018 au fost aprobate la Ploiești

„Vă rugăm ca, în cazul în care observați modificări ale sumelor pe care le datorați în acest an, față de cele pe care le-ați achitat anul trecut, să anunțați casiera și, dacă este cazul, să mergeți la inspectorul de sector, pentru a verifica situația pe loc, a precizat SPFL Ploiești.

La finele anului trecut, în cadrul unei dezbateri publice, SPFL a dat și câteva exemple de calcul pentru taxele și impozitele locale. Astfel, pentru un apartament cu două camere în suprafață construita de 60 mp, situat în zona A a Ploieștiului, impozitul va fi de 135 de lei, iar pentru un mijloc de transport cu capacitatea cilindrica de 1400 cmc impozitul va fi de 56 de lei/an.

Trebuie precizat că, pentru achitarea integrală a taxelor și impozitelor locale până la data de 31 martie, ploieștenii pot beneficia de o bonificație de 10%.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 19 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Salariile profesorilor cresc cu doi ani mai devreme

”Salariile din Educaţie vor creşte de la 1 septembrie 2020, cu doi ani mai devreme decât era programată această creştere”, a declarat ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, citat de zf.ro....