81977293-b269-487d-bcd9-e35b82527dde.jpg

Trei consilieri locali din grupul PSD + ALDE și doi reprezentanți ai Primăriei Ploiești vor pleca, în perioada 4- 7 ianuarie, la Harbin, în China, la Festivalul Gheții.

Pe lista celor care vor face parte din delegație se află Sanda Dragulea, Gabriel Minea și Paul Palaș, urmând ca lor să li se alature două persoane din Primăria Ploiești.

Proiectul de hotărâre aprobat nu face referire însă la costul deplasării. Singurul lucru cert, potrivit raportului de specialitate, participanții vor avea incluse în program vizitarea spațiului expozițional Cold Zone, a Parcului Tigrilor și a Muzeului dedicat urbanismului din Harbin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, consilierii locali vor participa la inaugurarea Festivalului Gheții. Trebuie precizat că liberalii au declinat invitația și au refuzat să nominalizeze vreo persoană. Social-democrații au plusat și l-au propus pe Gheorghe Sârbu (PNL) însă acesta a refuzat propunerea. Nici reprezentanții PMP nu au facut vreo propunere, singurii desemnați fiind de la PSD si ALDE.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg