trecere-3-d-viceprimar-ganea.jpg

Revenit în Ploiești, după deplasarea efectuată în Germania, viceprimarul Cristian Ganea a verificat astăzi cum se vede așa-zisa trecerea 3 D din cartierul Mihai Bravu, atât pe timpul zilei, cât și după lăsarea întunericului. Concluzia? „Nu este ceea ce ne-am dorit să fie!”, a susținut viceprimarul Cristian Ganea.

Inițiativa de realizare a unei treceri 3 D la Ploiești, după modelul celei din Buzău, a fost chiar a viceprimarului Cristian Ganea. Miercuri seara acesta însă și-a exprimat dezamagirea cu privire la modul cum arată trecerea de la Ploiești.

Astăzi, viceprimarul Cristian Ganea a revenit la serviciu și primul lucru a fost să verifice modul în care au fost efectuate lucrările la trecerea 3 D, după ce ieri, printr-un comunicat de presă, a fost transmis faptul că lucrarea are toate avizele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Problema nu era însă legată de avize sau de acordul Comisiei de Circulație, ci de faptul că trecerea de pietoni de la Ploiești nu a avut nicio legătură cu modelul de la Buzău.

„Am verificat atât pe timpul zilei, cât și după lăsarea întunericului și concluzia este că nu este ceea ce ne-am dorit. Nu am înțeles de ce nu s-a mers pe modelul de la Buzău, cu trecerea realizată cu alb. O să fie o analiză pe această temă”, a susținut Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești.

Viceprimarul Cristian Ganea a confirmat că lucrare nu va fi plătită, însă nu a exclus ca pe viitor să se încerce realizarea unei noi treceri de pietoni, de data asta chiar 3 D.