Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

trecere-3-d-viceprimar-ganea.jpg

Revenit în Ploiești, după deplasarea efectuată în Germania, viceprimarul Cristian Ganea a verificat astăzi cum se vede așa-zisa trecerea 3 D din cartierul Mihai Bravu, atât pe timpul zilei, cât și după lăsarea întunericului. Concluzia? „Nu este ceea ce ne-am dorit să fie!”, a susținut viceprimarul Cristian Ganea.

Inițiativa de realizare a unei treceri 3 D la Ploiești, după modelul celei din Buzău, a fost chiar a viceprimarului Cristian Ganea. Miercuri seara acesta însă și-a exprimat dezamagirea cu privire la modul cum arată trecerea de la Ploiești.

Astăzi, viceprimarul Cristian Ganea a revenit la serviciu și primul lucru a fost să verifice modul în care au fost efectuate lucrările la trecerea 3 D, după ce ieri, printr-un comunicat de presă, a fost transmis faptul că lucrarea are toate avizele.

Problema nu era însă legată de avize sau de acordul Comisiei de Circulație, ci de faptul că trecerea de pietoni de la Ploiești nu a avut nicio legătură cu modelul de la Buzău.

„Am verificat atât pe timpul zilei, cât și după lăsarea întunericului și concluzia este că nu este ceea ce ne-am dorit. Nu am înțeles de ce nu s-a mers pe modelul de la Buzău, cu trecerea realizată cu alb. O să fie o analiză pe această temă”, a susținut Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești.

Viceprimarul Cristian Ganea a confirmat că lucrare nu va fi plătită, însă nu a exclus ca pe viitor să se încerce realizarea unei noi treceri de pietoni, de data asta chiar 3 D.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești