zile-doliu-national-regele-mihai.jpg

Primăria Ploiești a anunțat că timp de trei zile toate spectacolele pentru Sărbătorile de iarnă vor fi sistate, ca urmare a zilelor de doliu declarate la nivel național.

„Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, spectacolele organizate de municipalitate cu prilejul “Sărbătorilor de iarnă” vor fi sistate, în perioada 14-16 decembrie a.c.,având în vedere declararea acestora ca fiind zile de doliu național în memoria Regelui Mihai. Spectacolele vor continua după programul stabilit, începând cu ziua de duminică, 17 decembrie”, a anunțat astăzi Primăria Ploiești.

Reamintim faptul că inclusiv concertul de la Filarmonica Ploiești, dar și spectacolele de la Teatrul Toma Caragiu au fost amânate pe durata doliului național.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...