bani-virati-pierderi-tce.jpg

După o perioadă lungă de incertitudine, astăzi, Primăria Ploiești a virat suma aferentă pierderilor TCE înregistrate în 2016.

Vestea a fost primită cu mare bucurie de angajații TCE, care s-au temut în toată această perioadă de faptul că societatea va avea iar conturile blocate. De altfel, neplata pierderilor TCE din 2016 a generat la finele lunii trecute cel mai mare protest spontan de la TCE, transportul în comun fiind întrerupt timp de o zi și jumătate la Ploiești. 

Citește și: Grevă spontană la TCE. Transportul în Ploiești a fost întrerupt. UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Protestul a fost declanșat pe data de 28 noiembrie, în jurul orelor 16.00, când transportul în comun a fost întrerupt. Între timp, municipalitatea ploieșteană a propus un nou proiect privind cuantumul pierderilor de la TCE din 2016. Astfel, de la suma de 6,7 milioane de lei fără TVA s-a ajuns la 4,6 milioane de lei. Noua hotărâre a fost aprobată într-o ședință de îndată, pe  6 decembrie, iar incertitudinea a continuat până astăzi, când Primăria Ploiești a virat sumele în contul TCE, după ce factura a primit viză de control financiar preventiv.

„Este într-adevăr prima veste bună din ultimele luni. Cu banii virați astăzi de Primăria Ploiești avem certitudinea că nu vom pierde eșalonarea datoriei la ANAF”, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Cele 4,6 milioane de lei au fost virați astăzi, de Primăria Ploiești, în contul TCE.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg