fbpx

bani-virati-pierderi-tce.jpg

După o perioadă lungă de incertitudine, astăzi, Primăria Ploiești a virat suma aferentă pierderilor TCE înregistrate în 2016.

Vestea a fost primită cu mare bucurie de angajații TCE, care s-au temut în toată această perioadă de faptul că societatea va avea iar conturile blocate. De altfel, neplata pierderilor TCE din 2016 a generat la finele lunii trecute cel mai mare protest spontan de la TCE, transportul în comun fiind întrerupt timp de o zi și jumătate la Ploiești. 

Citește și: Grevă spontană la TCE. Transportul în Ploiești a fost întrerupt. UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Protestul a fost declanșat pe data de 28 noiembrie, în jurul orelor 16.00, când transportul în comun a fost întrerupt. Între timp, municipalitatea ploieșteană a propus un nou proiect privind cuantumul pierderilor de la TCE din 2016. Astfel, de la suma de 6,7 milioane de lei fără TVA s-a ajuns la 4,6 milioane de lei. Noua hotărâre a fost aprobată într-o ședință de îndată, pe  6 decembrie, iar incertitudinea a continuat până astăzi, când Primăria Ploiești a virat sumele în contul TCE, după ce factura a primit viză de control financiar preventiv.

„Este într-adevăr prima veste bună din ultimele luni. Cu banii virați astăzi de Primăria Ploiești avem certitudinea că nu vom pierde eșalonarea datoriei la ANAF”, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Cele 4,6 milioane de lei au fost virați astăzi, de Primăria Ploiești, în contul TCE.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg