tce-ploiesti-a-primit-viza.jpg

După o perioadă de incertitudine, surse din Primăria Ploiești susțin că factura privind pierderile din 2016 ale TCE a primit viza de control financiar preventiv.

Timp de trei luni problema pierderilor de la TCE din 2016 a fost pasată între Executiv și Consiliul Local, pe această temă existând de altfel două hotărâri emise.

Ultima dată, pe 6 decembrie, aleșii locali au aprobat ca pierderile sunt în cuantum de 4,6 milioane de lei față de 6,7 milioane lei, fără TVA cât viza prima hotărâre de Consiliu Local.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La o săptămână de la aprobarea hotărârii vestea bună este că a fost dată viza de control financiar preventiv, însă, momentan banii nu au fost virați încă în contul TCE.

Scepticii spun că problema încă nu s-a rezolvat. Aseară, chiar și cu viza de control financiar preventiv, factura nu era încă semnată, procedura urmând să fie efectuată astăzi. De cine? Asta era un alt semn de întrebare în această dimineață la Primăria Ploiești.

Alții, însă, sunt optimiști și mai dau o șansă TCE-ului care trebuie să achite datoriile către ANAF cât mai rapid. În caz contrar însă există riscul ca societatea să se trezească cu o nouă blocare a conturilor.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.