brad-craciun-palat-administrativ-ploiesti.jpg

Numai la etajul unu al Palatului Administrativ din Ploiești au fost împodobiți cinci brazi de Crăciun. Cel mai mare, cu o înălțime de peste doi metri, se află însă în holul de la intrarea principală a clădirii.

Zeci de globulețe, beteală și instalații de iluminat ornamental, dar și cutii de cadouri fac parte din decorul birourilor și holurilor din Palatul Administrativ. Sărbătorile de iarnă se văd frumoase pentru aleșii din Palatul Administrativ.

Cel mai mare brad a fost montat la intrarea A a Palatului Administrativ. Aici, vor fi oferite cadouri pentru copiii de la mai multe școli din Prahova, care au făcut un obicei din a colinda aleșii în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Bradul natural de aici are o înălțime de peste doi metri. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La etajul unu al clădirii sunt cinci brazi decorați pentru sărbători, dintre care doi sunt artificiali. Unul dintre ei a fost amplasat în zona de la Prefectura Prahova. Un al doilea pom de Crăciun se află în secretariatul președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, însă pomul de Crăciun nu lipsește nici din biroul vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfârloagă, dar nici de pe holul de la birourile vicepreședintelui Vasile Pătrașcu și administratorului public al județului, Fabioara Ionescu.

La etajul al treilea al Palatului Administrativ, în zona unde sunt birourile Primăriei Ploiești, momentan nu a fost amplasat niciun brad, însă decorațiunile de Crăciun nu lipsesc nici aici.

brad-craciun-presedinte-cj-prahova-ploiesti.jpg

brad-craciun-palat-ploiesti.jpg

brad-craciun-vice.jpg

brad-cj-prahhova.jpg


Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...