brad-craciun-palat-administrativ-ploiesti.jpg

Numai la etajul unu al Palatului Administrativ din Ploiești au fost împodobiți cinci brazi de Crăciun. Cel mai mare, cu o înălțime de peste doi metri, se află însă în holul de la intrarea principală a clădirii.

Zeci de globulețe, beteală și instalații de iluminat ornamental, dar și cutii de cadouri fac parte din decorul birourilor și holurilor din Palatul Administrativ. Sărbătorile de iarnă se văd frumoase pentru aleșii din Palatul Administrativ.

Cel mai mare brad a fost montat la intrarea A a Palatului Administrativ. Aici, vor fi oferite cadouri pentru copiii de la mai multe școli din Prahova, care au făcut un obicei din a colinda aleșii în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Bradul natural de aici are o înălțime de peste doi metri. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La etajul unu al clădirii sunt cinci brazi decorați pentru sărbători, dintre care doi sunt artificiali. Unul dintre ei a fost amplasat în zona de la Prefectura Prahova. Un al doilea pom de Crăciun se află în secretariatul președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, însă pomul de Crăciun nu lipsește nici din biroul vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfârloagă, dar nici de pe holul de la birourile vicepreședintelui Vasile Pătrașcu și administratorului public al județului, Fabioara Ionescu.

La etajul al treilea al Palatului Administrativ, în zona unde sunt birourile Primăriei Ploiești, momentan nu a fost amplasat niciun brad, însă decorațiunile de Crăciun nu lipsesc nici aici.

brad-craciun-presedinte-cj-prahova-ploiesti.jpg

brad-craciun-palat-ploiesti.jpg

brad-craciun-vice.jpg

brad-cj-prahhova.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...