Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

brad-craciun-palat-administrativ-ploiesti.jpg

Numai la etajul unu al Palatului Administrativ din Ploiești au fost împodobiți cinci brazi de Crăciun. Cel mai mare, cu o înălțime de peste doi metri, se află însă în holul de la intrarea principală a clădirii.

Zeci de globulețe, beteală și instalații de iluminat ornamental, dar și cutii de cadouri fac parte din decorul birourilor și holurilor din Palatul Administrativ. Sărbătorile de iarnă se văd frumoase pentru aleșii din Palatul Administrativ.

Cel mai mare brad a fost montat la intrarea A a Palatului Administrativ. Aici, vor fi oferite cadouri pentru copiii de la mai multe școli din Prahova, care au făcut un obicei din a colinda aleșii în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Bradul natural de aici are o înălțime de peste doi metri. 

La etajul unu al clădirii sunt cinci brazi decorați pentru sărbători, dintre care doi sunt artificiali. Unul dintre ei a fost amplasat în zona de la Prefectura Prahova. Un al doilea pom de Crăciun se află în secretariatul președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, însă pomul de Crăciun nu lipsește nici din biroul vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfârloagă, dar nici de pe holul de la birourile vicepreședintelui Vasile Pătrașcu și administratorului public al județului, Fabioara Ionescu.

La etajul al treilea al Palatului Administrativ, în zona unde sunt birourile Primăriei Ploiești, momentan nu a fost amplasat niciun brad, însă decorațiunile de Crăciun nu lipsesc nici aici.

brad-craciun-presedinte-cj-prahova-ploiesti.jpg

brad-craciun-palat-ploiesti.jpg

brad-craciun-vice.jpg

brad-cj-prahhova.jpg


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești