Caricatura de trecere 3D de la Ploiești nu va fi plătită

0
trecere-pietoni-3d-ploiesti.jpg

trecere-pietoni-3d-ploiesti.jpg

După ce Observatorulph.ro a publicat ieri că trecerea 3 D a fost un fiasco, surse din Primăria Ploiești au anunțat că nu va fi achitată lucrarea, evaluată la 5.000 de lei.

Trecerea de pietoni a fost efectuată, la intersecția străzilor Mihai Bravu și Tabaci, în baza contractului care viza efectuarea de marcaje în Ploiești, de Asocierea Vesta Investment – Industrie Mică – Maxidesign și Dual Man. După proiectul de succes din Buzău, la comanda viceprimarului Cristian Ganea și la Ploiești trebuia să apară prima trecere 3 D.

Citește și: Cât a costat trecerea 3D de la Ploiești unde îți trebuie ochelari speciali de cinema 🙂

Numai că, între dorință și putință este o cale lungă. După ce muncitorii s-au chinuit să traseze trecerea de pietoni 3 D,  lucrurile nu au ieșit ca în Buzău. Oamenii care trec prin zonă spun că nici cu ochelari trecerea nu este 3 D.

Citește și: Am fost să văd prima trecere de pietoni 3D din Ploiești și m-am speriat. Copie nereușită a proiectului de la Buzău

Surse din administrația locală ploieșteană susțin că așa-zisa trecere 3 D nu va fi plătită. Oficial, vineri seară nu era efectuată recepția trecerii de pietoni.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău