filarmonica-paul-constantinescu-ploiesti.png

Programat a debuta pe 16 decembrie, Balul Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești a fost reprogramat ca urmare a doliului național decretat în semn de respect pentru Regele Mihai.

“Balul Filarmonicii”, eveniment programat în data de 16 decembrie 2017, va fi reprogramat. Cel puțin așa a anunțat directorul Filarmonicii, care a postat în acest și un mesaj pe o pagină de socializare.

„Cum datele de 14, 15 și 16 decembrie au fost declarate zile de Doliu Național și din respect pentru ceea ce Regele Mihai și Casa Regală au însemnat și înseamnă pentru România, am decis să reprogramăm Balul în data de 17 decembrie, de la ora 17:00”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducerea Filarmonicii a anunțat ieri că la Ploiești va fi organizat cel mai complex eveniment al anului organizat de instituție, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la înființare. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.