filarmonica-paul-constantinescu-ploiesti.png

Programat a debuta pe 16 decembrie, Balul Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești a fost reprogramat ca urmare a doliului național decretat în semn de respect pentru Regele Mihai.

 

“Balul Filarmonicii”, eveniment programat în data de 16 decembrie 2017, va fi reprogramat. Cel puțin așa a anunțat directorul Filarmonicii, care a postat în acest și un mesaj pe o pagină de socializare.

„Cum datele de 14, 15 și 16 decembrie au fost declarate zile de Doliu Național și din respect pentru ceea ce Regele Mihai și Casa Regală au însemnat și înseamnă pentru România, am decis să reprogramăm Balul în data de 17 decembrie, de la ora 17:00”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Conducerea Filarmonicii a anunțat ieri că la Ploiești va fi organizat cel mai complex eveniment al anului organizat de instituție, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la înființare. 

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 13 Decembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Trupul Regelui Mihai va fi adus astăzi în țară

Sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui Mihai va fi adus în ţară astăzi, la ora 11.00, şi va fi dus la Castelul Peleş, unde va rămâne pentru câteva ore, apoi va fi transportat la Bucureşti şi va...