24829544_10210308791852329_699070600_n (1).jpg

Latura nordică a pieței de la Halele Centrale a suferit o modificare esențială. Cum pentru toate schimbările există o explicație, pentru aceasta este mai greu de găsit una practică. Poate doar estetică...

Sectorul de drum, unde a apărut schimbarea, are două benzi pe sens. Prima era mai mereu ocupată de autoutilitarele care aduc marfa din piață, sau de autoturismele clienților. Cum zona este una deficitară la capitolul locuri de parcare, nu este foarte greu de anticipat care vor fi consecințele blocării acelui spațiu.

Decizia de a bloca locurile cu ghivece ornamentale are doar efecte pur estetice. Banda nu a fost redată circulației, caz în care nu se poate presupune că modificarea a avut scopul util de a fluidiza circulația. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Zona va rămâne sufocată, locurile de parcare cu taxă nefiind niciodată suficiente, mai ales la orele de vârf.  

Interesantă este părerea ploieștenilor, așa că așteptăm opiniile dumneavoastră pe această temă.

24829544_10210308791852329_699070600_n (1).jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.