24829544_10210308791852329_699070600_n (1).jpg

Latura nordică a pieței de la Halele Centrale a suferit o modificare esențială. Cum pentru toate schimbările există o explicație, pentru aceasta este mai greu de găsit una practică. Poate doar estetică...

Sectorul de drum, unde a apărut schimbarea, are două benzi pe sens. Prima era mai mereu ocupată de autoutilitarele care aduc marfa din piață, sau de autoturismele clienților. Cum zona este una deficitară la capitolul locuri de parcare, nu este foarte greu de anticipat care vor fi consecințele blocării acelui spațiu.

Decizia de a bloca locurile cu ghivece ornamentale are doar efecte pur estetice. Banda nu a fost redată circulației, caz în care nu se poate presupune că modificarea a avut scopul util de a fluidiza circulația. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Zona va rămâne sufocată, locurile de parcare cu taxă nefiind niciodată suficiente, mai ales la orele de vârf.  

Interesantă este părerea ploieștenilor, așa că așteptăm opiniile dumneavoastră pe această temă.

24829544_10210308791852329_699070600_n (1).jpg