abonamente-gratuite-tce-doua-zile-ploiesteni.jpeg

Protestul spontan de săptămâna trecută al angajaților de la SC Transport Călători Express nu va rămâne fără efecte. Directorul TCE a anunțat astăzi că societatea va oferi ploieștenilor abonamente gratuite pentru două zile.

Protestul spontan al angajaților de la TCE a condus, săptămâna trecută, la întreruperea transportului public în Ploiești, timp de o zi și jumătate.

Astăzi, directorul TCE, Alexandri Nicolae, a declarat, în plenul ședinței Consiliului Local Ploiești, că ploieștenii care nu au beneficiat de transportul în comun pe durata protestului, deși aveau abonamente, vor beneficia de gratuitate pentru două zile. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pot să vă spun că am fost la OPC... Am văzut și toate cererile înregistrate la noi... Am dispus, pentru cetățenii care au abonamente să fie prelungit pentru două zile abonamentul”, a susținut directorul TCE Ploiești. 

Directorul TCE Ploiești a explicat ulterior, pentru cititorii Observatorulph.ro, că ploieștenii care merg la tonete pentru achiziționarea unui nou abonament, vor primi gratuit un abonament pentru două zile. Măsura se aplică în cazul ploieștenilor care pe durata protestului aveau achiziționate abonamente de transport.

Trebuie precizat că, la rândul său, Primăria Ploiești nu va suporta cheltuielile cu subvenționarea transportului pentru perioada în care mijloacele de transport nu au circulat în Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 25 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident rutier în cartierul Albert din Ploiești

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut marți în cartierul Albert, în fața hotelului cu același nume. UPDATE: Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că...