subventie-tce-primaria-ploiesti.jpg

Protestul spontan de la TCE, de săptămâna trecută, va avea efecte negative asupra bugetului societății de transport în comun. Subvenția acordată de Primăria Ploiești către TCE nu va include și perioada în care mijloacele de transport nu au circulat în municipiu.

Timp de o zi și jumătate, mijloacele de transport în comun nu au mai circulat săptămâna trecută prin Ploiești ca urmare a protestului spontan al angajaților de la TCE. 

Aleșii locali ploieșteni au solicitat astăzi Executivului, în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești, ca pentru perioada în care mijloacele de transport în comun nu au circulat municipalitatea să nu deconteze către societate sumele aferente subvenționării transportului. Iar aici intră sumele aferente pentru pensionari, elevi, dar și pentru celelalte categorii de persoane care beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim faptul că angajații TCE au refuzat să efectueze transportul în comun în Ploiești, pe motiv că administrația locală nu a virat în contul societății de transport sumele aferente pierderilor din 2016.

Astăzi, în Consiliul Local, aleșii ploieșteni au aprobat pierderile din 2016, de data aceasta în cuantum de 4,6 milioane de lei. Sumele au fost recalculate, după ce s-a constatat că în pierderile din 2016 s-au regăsit și sumele aferente majorării cheltuielilor salariale care au depășit bugetul inițial. Totodată, conform unei adrese din partea ANAF, suma aprobată astăzi nu include și taxa pe valoarea adăugată (TVA).


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Andra Ilie

Se suspendă traseul TCE Ploiești 40 barat

Din 6 octombrie, ploieștenii nu vor mai putea ajunge cu autobuzul în parcul Bucov. Anunțul TCE Ploiești: Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Transport Călători Express Ploiești, informează cetățenii...