harbin-festivalul-ghetii.jpg

Deplasarea ar urma să fie efectuată în ianuarie 2018, la celebrul Festival al Gheții și Zăpezii din China. 

Primăria Ploiești a primit deja invitația de participare la Festivalul Gheții și Zăpezii de la Harbin, iar vestea s-a răspândit cu rapiditate în rândul consilierilor locali, mulți arătându-se dornici să participe la o astfel de „experiență”, în folosul Ploieștiului. Că, deh, cine știe, inspirați de statuile din gheață, vor putea transpune în practică o astfel de inițiativă și în municipiu.

Administrația locală ploieșteană nu este străină de astfel de deplasări în China. În urmă cu două mandate, anual, aleșii locali ploieșteni erau nelipsiți de la un astfel de eveniment, invocând tot timpul înfrățirea dintre Ploiești și Harbin. De altfel, de-a lungul timpului, zeci de consilieri locali și județeni s-au mândrit cu faptul că, măcar o dată în timpul mandatului, au ajuns în China. Pe bani publici, bineînțeles...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trebuie însă precizat că o astfel de „excursie” trebuie să fie aprobată într-o ședință de Consiliu Local, când ar urma să fie stabilite și costurile de transport, precum și celelalte cheltuieli ale deplasării.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 14 Noiembrie 2018
  • De Andra Ilie

Apa Nova Ploiești oprește apa în cartierul 9 Mai

Apa Nova Ploiești anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, la noapte, în cartierul 9 Mai din cauza unei avarii la conducta de distribuție din zonă. Comunicatul Apa Nova Ploiești: Joi, 15...