datorie-aprobata-tce.jpg

După mai bine de o oră de discuții, aleșii locali ploieșteni au aprobat pierderile TCE din 2016. Dezbaterea pe tema plății celor 4,6 milioane de lei a fost una extrem de lungă, mai toți consilierii fiind de părere că societatea se îndreaptă cu pași repezi spre faliment.

Asta pentru că, au susținut aleșii, cuantumul datoriilor este destul de mare către ANAF și SPFL, dar și pentru furnizori. în plus, chiar dacă aleșii au aprobat pierderile TCE pe 2016, există riscul, spun aleșii, că nici de data aceasta nu se va da viza de control financiar preventiv.

Prin urmare există riscul să se repete situația de săptămâna trecută, când angajații au declanșat un protest spontan soldat cu întreruperea transportului în comun.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.