parcare-plata-ploiesti-permise.jpg

Consiliul de Administrație al Servicii Gospodărie  Urbană a decis să oprească robinetul când vine vorba de acordarea, cu maximă lejeritate, a permiselor de parcare gratuită.

 

Decizia CA-ului de la SGU va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2018, dată la care vor mai fi acordate permise de parcare numai instituțiilor publice, în baza unui proiect fundamentat de Compartimentul Parcări.

Pentru fiecare instituție ar urma să fie acordate un anumit număr de permise de parcare gratuită, pe baza unei evidențe stricte.

Măsura a fost luată, potrivit deciziei CA-ului de la SGU Ploiești, în vederea creșterii veniturilor societății aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești. 

 

Conform unei hotărâri emise de Consiliul Local, parcarea în zonele amenajate ale orașului costă 2 lei/oră.

Trebuie precizat că, tot de anul viitor, municipalitatea intenționează să lanseze în dezbatere publică un proiect prin care locurile de parcare din zona blocurilor să poată fi închiriate contra-cost anual. Valoarea estimativă a unui loc de parcare a fost deja anunțată: între 200 și 300 de lei. Banii încasați astfel ar urma să fie destinați pentru realizarea unor noi locuri de parcare în Ploiești.

 

Publicitate - continuă să navighezi
teodal-logo-336x200.png
Continuă să citești