parcare-plata-ploiesti-permise.jpg

Consiliul de Administrație al Servicii Gospodărie  Urbană a decis să oprească robinetul când vine vorba de acordarea, cu maximă lejeritate, a permiselor de parcare gratuită.

Decizia CA-ului de la SGU va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2018, dată la care vor mai fi acordate permise de parcare numai instituțiilor publice, în baza unui proiect fundamentat de Compartimentul Parcări.

Pentru fiecare instituție ar urma să fie acordate un anumit număr de permise de parcare gratuită, pe baza unei evidențe stricte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Măsura a fost luată, potrivit deciziei CA-ului de la SGU Ploiești, în vederea creșterii veniturilor societății aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești. 

Conform unei hotărâri emise de Consiliul Local, parcarea în zonele amenajate ale orașului costă 2 lei/oră.

Trebuie precizat că, tot de anul viitor, municipalitatea intenționează să lanseze în dezbatere publică un proiect prin care locurile de parcare din zona blocurilor să poată fi închiriate contra-cost anual. Valoarea estimativă a unui loc de parcare a fost deja anunțată: între 200 și 300 de lei. Banii încasați astfel ar urma să fie destinați pentru realizarea unor noi locuri de parcare în Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 26 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu în Urlați. O casă a ars

Pompierii militari au fost solicitați miercuri dimineața pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Urlați. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită, însă locuința a fost distrusă. ...