sgu-prime-angajati-sarbatori.jpg

Decizia a fost luată astăzi de Consiliul de Administrație al Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local.

Potrivit deciziei, Consiliul de Administrația a fost de acord cu acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Până acum, angajații de la SGU Ploiești au beneficiat în fiecare an de o primă de sărbători în valoare de 500 de lei.

„Analizând situația economico-financiară și cash flow-ul la nivelul societății, Consiliul de Administrație decide acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, se arată în decizia aprobată astăzi de CA-ul de la SGU. 

Criteriile de acordare a acestui protocol ar urma să fie stipulate în viitorul protocol încheiat între Sindicatul Liber Șansa și conducerea societății, se mai arată în decizia de astăzi a CA-ului de la SGU Ploiești.

Trebuie precizat faptul că până la jumătatea lunii octombrie, societatea a avut conturile blocate de către ANAF, iar angajații nu și-au primit banii la timp în lunile august și septembrie. Situația a fost deblocată la jumătatea lunii octombrie ca urmare a eșalonării datoriei către ANAF.

prime-sarbatori-sgu-ploiesti.jpg

Social
  • Duminică, 25 Februarie 2018
  • De Andra Ilie

Parcarea pe dos de la Lidl este ”contagioasă” FOTO

E suficient ca un șofer grăbit sau nepriceput să își lase mașina ”strâmb” pe un loc de parcare pentru ca și ceilalți să fie nevoiți să parcheze pe dos. O demonstrează imaginile surprinse și trimise de o...

Eveniment
  • Sâmbătă, 24 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Urmărit internațional, prins la Ploiești

Judiciariștii prahoveni au depistat un bărbat căutat de autoritățile portugheze pentru comiterea infracțiunilor de furt agravat și asociere criminală. Cmunicatul IJP Prahova: Polițiști de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești