sgu-prime-angajati-sarbatori.jpg

Decizia a fost luată astăzi de Consiliul de Administrație al Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local.

Potrivit deciziei, Consiliul de Administrația a fost de acord cu acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Până acum, angajații de la SGU Ploiești au beneficiat în fiecare an de o primă de sărbători în valoare de 500 de lei.

„Analizând situația economico-financiară și cash flow-ul la nivelul societății, Consiliul de Administrație decide acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, se arată în decizia aprobată astăzi de CA-ul de la SGU. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Criteriile de acordare a acestui protocol ar urma să fie stipulate în viitorul protocol încheiat între Sindicatul Liber Șansa și conducerea societății, se mai arată în decizia de astăzi a CA-ului de la SGU Ploiești.

Trebuie precizat faptul că până la jumătatea lunii octombrie, societatea a avut conturile blocate de către ANAF, iar angajații nu și-au primit banii la timp în lunile august și septembrie. Situația a fost deblocată la jumătatea lunii octombrie ca urmare a eșalonării datoriei către ANAF.

prime-sarbatori-sgu-ploiesti.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png