sgu-prime-angajati-sarbatori.jpg

Decizia a fost luată astăzi de Consiliul de Administrație al Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local.

 

Potrivit deciziei, Consiliul de Administrația a fost de acord cu acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Până acum, angajații de la SGU Ploiești au beneficiat în fiecare an de o primă de sărbători în valoare de 500 de lei.

„Analizând situația economico-financiară și cash flow-ul la nivelul societății, Consiliul de Administrație decide acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, se arată în decizia aprobată astăzi de CA-ul de la SGU. 

Criteriile de acordare a acestui protocol ar urma să fie stipulate în viitorul protocol încheiat între Sindicatul Liber Șansa și conducerea societății, se mai arată în decizia de astăzi a CA-ului de la SGU Ploiești.

 

Trebuie precizat faptul că până la jumătatea lunii octombrie, societatea a avut conturile blocate de către ANAF, iar angajații nu și-au primit banii la timp în lunile august și septembrie. Situația a fost deblocată la jumătatea lunii octombrie ca urmare a eșalonării datoriei către ANAF.

prime-sarbatori-sgu-ploiesti.jpg

 

Monden
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Concert de Crăciun, la Ploiești. Intrarea este liberă

Cu trei zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, ora 20.00, ploieștenii sunt invitați la un nou concert. Evenimentul are loc pe scena amplasată lângă Palatul Culturii, din zona centrală a orașului, intrarea...