aboneaza-te la ziarul fara reclame

sgu-prime-angajati-sarbatori.jpg

Decizia a fost luată astăzi de Consiliul de Administrație al Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local.

Potrivit deciziei, Consiliul de Administrația a fost de acord cu acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Până acum, angajații de la SGU Ploiești au beneficiat în fiecare an de o primă de sărbători în valoare de 500 de lei.

„Analizând situația economico-financiară și cash flow-ul la nivelul societății, Consiliul de Administrație decide acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, se arată în decizia aprobată astăzi de CA-ul de la SGU. 

Criteriile de acordare a acestui protocol ar urma să fie stipulate în viitorul protocol încheiat între Sindicatul Liber Șansa și conducerea societății, se mai arată în decizia de astăzi a CA-ului de la SGU Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trebuie precizat faptul că până la jumătatea lunii octombrie, societatea a avut conturile blocate de către ANAF, iar angajații nu și-au primit banii la timp în lunile august și septembrie. Situația a fost deblocată la jumătatea lunii octombrie ca urmare a eșalonării datoriei către ANAF.

prime-sarbatori-sgu-ploiesti.jpg


Administrație
  • Luni, 28 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

La Prahova nu mai sunt bani pentru biserici

După ce anul trecut Consiliul Județean Prahova a alocat o sumă record, de 700.000 de lei, pentru executarea unor lucrări la bisericile din județ, în 2018 nu mai sunt fonduri pentru lăcașurile de...

Auto-moto
  • Vineri, 25 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Acțiune rutieră în Ploiești

Potrivit IJP Prahova, polițiștii Serviciului Rutier au organizat vineri o acțiune pe Șoseaua Vestului, Șoseaua Nordului și pe Bulevardul Republicii în vederea descurajării șoferilor de a folosi...