sgu-prime-angajati-sarbatori.jpg

Decizia a fost luată astăzi de Consiliul de Administrație al Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local.

Potrivit deciziei, Consiliul de Administrația a fost de acord cu acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Până acum, angajații de la SGU Ploiești au beneficiat în fiecare an de o primă de sărbători în valoare de 500 de lei.

„Analizând situația economico-financiară și cash flow-ul la nivelul societății, Consiliul de Administrație decide acordarea unui ajutor de 250 de lei net/angajat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, se arată în decizia aprobată astăzi de CA-ul de la SGU. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Criteriile de acordare a acestui protocol ar urma să fie stipulate în viitorul protocol încheiat între Sindicatul Liber Șansa și conducerea societății, se mai arată în decizia de astăzi a CA-ului de la SGU Ploiești.

Trebuie precizat faptul că până la jumătatea lunii octombrie, societatea a avut conturile blocate de către ANAF, iar angajații nu și-au primit banii la timp în lunile august și septembrie. Situația a fost deblocată la jumătatea lunii octombrie ca urmare a eșalonării datoriei către ANAF.

prime-sarbatori-sgu-ploiesti.jpg


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...