licitatii-criza-ofertanti.jpg

Mai multe lucrări de proiectare și execuție pentru reabilitarea de drumuri județene și poduri nu pot fi executate pentru că la licitație nu se prezintă ofertanți.

Consiliul Județean Prahova a scos la licitație, de exemplu, lucrarea de apărare de mal pentru punerea în siguranță pe DJ 102I, punct Treisteni - Bran, comuna Valea Doftanei.

Din păcate licitația trebuie reluată pentru că nu a existat niciun ofertant. La fel s-a întâmplat pe DJ 207, unde trebuie reabilitați 850 metri de drum din comuna Șotrile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O altă lucrare care nu poate fi efectuată, tot din lipsa de ofertanți, a vizat refacerea a trei podețe pe DJ 101 T la Bertea, sat Lutu Rosu.

Nici podețul de pe DJ 130 A din Tinosu nu poate fi reabilitat din același motiv. ”Singura posibilitate pentru executarea acestor lucrări este să reluăm licitațiile, însă acest lucru presupune timp, pentru că procedura se reia de la zero”, a precizat Fabioara Ionescu, administratorul județului Prahova.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.