tichete-cadou-angajati-cj.jpg

Sindicatul Consiliului Județean a pregătit în acest an un cadou pentru membrii de sindicat de la nivelul a 27 de primării din Prahova. Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă vor fi acordate fiecărui membru de sindicat câte cinci tichete cadou.

Angajații Consiliului Județean Prahova, care sunt membrii de sindicat, nu vor primi în acest an tichete cadou. Asta pe motiv că din banii sindicatului au fost suportate cheltuielile pentru servicii juridice pentru cele două procese aflate pe rolul instanței, prin care angajații au solicitat anul trecut egalizarea salariilor, conform unei decizii a Curții Constituționale.

În schimb, sindicatul Consiliului Județean va oferi câte cinci tichete cadou, cu o valoare nominală de 10 lei, pentru ceilalți membrii de sindicat, de la nivelul a 27 de primarii din Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba de membrii de sindicat din primăriile Azuga, Albești Paleologu, Ariceștii Zeletin, Bertea, Brebu, Chiojdeanca, Cocorăștii Mislii, Colceag, Cosminele, Dumbrăvești, Filipeștii de Pădure, Gorgota, Gornet Cricov, Gura Vitioarei, Iordăcheanu, Lipănești, Poiana Câmpina, Râfov, Salcia, Sângeru, Starchiojd, Șoimari, Șotrile, Ștefești, Talea, Tomșani și Valea Călugărească.