tichete-cadou-angajati-cj.jpg

Sindicatul Consiliului Județean a pregătit în acest an un cadou pentru membrii de sindicat de la nivelul a 27 de primării din Prahova. Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă vor fi acordate fiecărui membru de sindicat câte cinci tichete cadou.

 

Angajații Consiliului Județean Prahova, care sunt membrii de sindicat, nu vor primi în acest an tichete cadou. Asta pe motiv că din banii sindicatului au fost suportate cheltuielile pentru servicii juridice pentru cele două procese aflate pe rolul instanței, prin care angajații au solicitat anul trecut egalizarea salariilor, conform unei decizii a Curții Constituționale.

În schimb, sindicatul Consiliului Județean va oferi câte cinci tichete cadou, cu o valoare nominală de 10 lei, pentru ceilalți membrii de sindicat, de la nivelul a 27 de primarii din Prahova.

Este vorba de membrii de sindicat din primăriile Azuga, Albești Paleologu, Ariceștii Zeletin, Bertea, Brebu, Chiojdeanca, Cocorăștii Mislii, Colceag, Cosminele, Dumbrăvești, Filipeștii de Pădure, Gorgota, Gornet Cricov, Gura Vitioarei, Iordăcheanu, Lipănești, Poiana Câmpina, Râfov, Salcia, Sângeru, Starchiojd, Șoimari, Șotrile, Ștefești, Talea, Tomșani și Valea Călugărească.

 

 

Național
  • Luni, 04 Decembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Domenii în care pensionarii se pot angaja

Persoanele care au ieșit deja la pensie și  ar dori să-și suplimenteze veniturile pot să se îndrepte către anumite domenii ale economiei unde este nevoie de personal, iar acestia nu fac discriminări...