tichete-cadou-angajati-cj.jpg

Sindicatul Consiliului Județean a pregătit în acest an un cadou pentru membrii de sindicat de la nivelul a 27 de primării din Prahova. Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă vor fi acordate fiecărui membru de sindicat câte cinci tichete cadou.

Angajații Consiliului Județean Prahova, care sunt membrii de sindicat, nu vor primi în acest an tichete cadou. Asta pe motiv că din banii sindicatului au fost suportate cheltuielile pentru servicii juridice pentru cele două procese aflate pe rolul instanței, prin care angajații au solicitat anul trecut egalizarea salariilor, conform unei decizii a Curții Constituționale.

În schimb, sindicatul Consiliului Județean va oferi câte cinci tichete cadou, cu o valoare nominală de 10 lei, pentru ceilalți membrii de sindicat, de la nivelul a 27 de primarii din Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba de membrii de sindicat din primăriile Azuga, Albești Paleologu, Ariceștii Zeletin, Bertea, Brebu, Chiojdeanca, Cocorăștii Mislii, Colceag, Cosminele, Dumbrăvești, Filipeștii de Pădure, Gorgota, Gornet Cricov, Gura Vitioarei, Iordăcheanu, Lipănești, Poiana Câmpina, Râfov, Salcia, Sângeru, Starchiojd, Șoimari, Șotrile, Ștefești, Talea, Tomșani și Valea Călugărească.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.