adrian-vaida-director-politia-locala-ploiesti.jpg

Decizia de suspendare din funcție a directorului Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe, a venit la pachet și cu o numire. Adrian Vaida este noul director general interimar al Poliției Locale Ploiești.

Adrian Vaida a mai deținut funcția de director al Poliției Locale Ploiești în 2009, după ce postul a devenit vacant ca urmare a plecării, prin transfer, a lui Carmen Gheorghe la Poliția Locală Câmpina.

De data aceasta numirea lui Vaida ca director interimar la Poliția Locală Ploiești vine într-un alt context. Astăzi, directorul Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe, a fost suspendat din funcție, după ce ieri a fost trimis în judecată de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiești, alături de primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Carmen Gheorghe, directorul Poliției Locale Ploiești, a fost suspendată din funcție

Adrian Vaida a deținut până la această dată funcția de director general adjunct al Poliției Locale Ploiești.

Potrivit declarației de avere completate în aprilie 2017, Vaida deține un apartament achiziționat în 2015, un autoturism achiziționat în 2011, dar are și un credit în valoare de 162.800 de lei, scadent în 2045. În 2016 a încasat un venit de 46.254 de lei, la care se adaugă norma de hhrană de 11.400 de lei. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...