aboneaza-te la ziarul fara reclame

adrian-vaida-director-politia-locala-ploiesti.jpg

Decizia de suspendare din funcție a directorului Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe, a venit la pachet și cu o numire. Adrian Vaida este noul director general interimar al Poliției Locale Ploiești.

Adrian Vaida a mai deținut funcția de director al Poliției Locale Ploiești în 2009, după ce postul a devenit vacant ca urmare a plecării, prin transfer, a lui Carmen Gheorghe la Poliția Locală Câmpina.

De data aceasta numirea lui Vaida ca director interimar la Poliția Locală Ploiești vine într-un alt context. Astăzi, directorul Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe, a fost suspendat din funcție, după ce ieri a fost trimis în judecată de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiești, alături de primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Citește și: Carmen Gheorghe, directorul Poliției Locale Ploiești, a fost suspendată din funcție

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Adrian Vaida a deținut până la această dată funcția de director general adjunct al Poliției Locale Ploiești.

Potrivit declarației de avere completate în aprilie 2017, Vaida deține un apartament achiziționat în 2015, un autoturism achiziționat în 2011, dar are și un credit în valoare de 162.800 de lei, scadent în 2045. În 2016 a încasat un venit de 46.254 de lei, la care se adaugă norma de hhrană de 11.400 de lei. 


Auto-moto
  • Vineri, 25 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Acțiune rutieră în Ploiești

Potrivit IJP Prahova, polițiștii Serviciului Rutier au organizat vineri o acțiune pe Șoseaua Vestului, Șoseaua Nordului și pe Bulevardul Republicii în vederea descurajării șoferilor de a folosi...