carmen-gheorghe-suspendata-functie-director.jpg

Carmen Gheorghe, directorul Poliției Locale Ploiești, a fost suspendată din funcție în această dimineață, prin dispoziția primarului Adrian Dobre.

Dispoziția a fost emisă, potrivit surselor noastre, marți dimineață, după ce ieri procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiești au decis trimiterea în judecată a directorului Carmen Gheorghe, alături de primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu și de alte două persoane.. 

Citește și: Horia Tiseanu și Carmen Gheorghe trimiși în judecată de DNA Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Carmen Gheorghe, la data faptei director executiv în cadrul Poliției Locale Câmpina, a fost trimisă în judecată, potrivit procurorilor DNA, cu privire la „săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”.

În același dosar, a fost trimis în judecată primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, acuzat de procurorii DNA  - Serviciul Teritorial Ploiești, „de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, trafic de influență și instigare la săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată”,

Contactat telefonic, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a confirmat pentru Observatoprulph.ro că a dispus suspendarea din funcție a directorului Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.