artificii-ploiesti-revelion.jpg

Municipalitatea ploieșteană s-a pregătit să lanseze o serie de licitații special pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă. 

Primul referat în acest sens viza focuri de artificii de 1 Decembrie, de 5 Decembrie - în Ajun de Moș Nicolae, dar și în noaptea de Revelion. 

Neoficial, se vorbește că va exista foc de artificii numai în noaptea de Revelion, în acest sens fiind pregătită și documentația necesară pentru achiziționarea de servicii pirotehnice. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit unor surse din administrația locală, vor fi scoase la licitație și serviciile pentru concertele care vor avea loc de Sărbătorile de Iarnă, dar și pentru Târgul de Crăciun, care ar urma să fie organizat în zona centrală a Ploieștiului. 

Trebuie precizat că bugetul alocat în acest an pentru iluminatul ornamental va fi de 1,5 milioane de lei, însă momentan se așteaptă un răspuns de la Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor cu privire la achiziția desfășurată la Ploiești pe această temă, dar și pentru asigurarea mentenanței iluminatului public.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.