acces-hipodrom-ploiesti.jpg

Comisia de Circulație a avizat favorabil ca, pe Bulevardul București, să se refacă marcajele, astfel încât să se permită virajul la stânga, pe sensul Ploiești - București, spre zona de parcare de la Hipodromul.

 

Hipodromul Ploiești a fost inaugurat anul trecut și una dintre problemele identificate viza accesul în obiectivului realizat cu fonduri europene.

Astfel, în zona parcării de la Hipodrom, pe Bulevardul București, exista linie dublă continuă. Prin urmare, conducătorii auto din Ploiești care intenționau să ajungă la Hipodrom ar fi trebuit să meargă până la sensul giratoriu din Tătărani pentru a evita încălcarea liniei continue din zona de acces în parcare.

,,Comisia de Circulație a avizat favorabil refacerea marcajului din zona de la Hipodromul Ploiești, pentru a se permite virajul la stânga", a susținut Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești.

 

Măsura vine după ce, la darea în folosință a Hipodromului, s-a decis ca accesul auto să nu se mai realizeze prin zona porții unde opresc mijloacele de transport în comun, ci în zona de acces spre parcare, acolo unde există însă linie continuă.

În prezent, conform legii, șoferii care încalcă linia dublă continuă pentru a executa virajul la stânga, pentru accesul în parcarea de la Hipodrom, riscă amendă și 4-5 puncte penalizare.

linie-continua-hhipodrom-ploiesti.jpg

 

 

Politic
  • Marți, 20 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Ploieștenii, prizonieri într-un oraș poluat

Campania derulată de USR - filiala Prahova, împotriva poluării din județ, și în special din zona Ploiești, a ajuns, zilele acestea, la punctul dezbaterii publice la care organizatorii au dorit să se...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești