acces-hipodrom-ploiesti.jpg

Comisia de Circulație a avizat favorabil ca, pe Bulevardul București, să se refacă marcajele, astfel încât să se permită virajul la stânga, pe sensul Ploiești - București, spre zona de parcare de la Hipodromul.

Hipodromul Ploiești a fost inaugurat anul trecut și una dintre problemele identificate viza accesul în obiectivului realizat cu fonduri europene.

Astfel, în zona parcării de la Hipodrom, pe Bulevardul București, exista linie dublă continuă. Prin urmare, conducătorii auto din Ploiești care intenționau să ajungă la Hipodrom ar fi trebuit să meargă până la sensul giratoriu din Tătărani pentru a evita încălcarea liniei continue din zona de acces în parcare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

,,Comisia de Circulație a avizat favorabil refacerea marcajului din zona de la Hipodromul Ploiești, pentru a se permite virajul la stânga", a susținut Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești.

Măsura vine după ce, la darea în folosință a Hipodromului, s-a decis ca accesul auto să nu se mai realizeze prin zona porții unde opresc mijloacele de transport în comun, ci în zona de acces spre parcare, acolo unde există însă linie continuă.

În prezent, conform legii, șoferii care încalcă linia dublă continuă pentru a executa virajul la stânga, pentru accesul în parcarea de la Hipodrom, riscă amendă și 4-5 puncte penalizare.

linie-continua-hhipodrom-ploiesti.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.