acces-hipodrom-ploiesti.jpg

Comisia de Circulație a avizat favorabil ca, pe Bulevardul București, să se refacă marcajele, astfel încât să se permită virajul la stânga, pe sensul Ploiești - București, spre zona de parcare de la Hipodromul.

Hipodromul Ploiești a fost inaugurat anul trecut și una dintre problemele identificate viza accesul în obiectivului realizat cu fonduri europene.

Astfel, în zona parcării de la Hipodrom, pe Bulevardul București, exista linie dublă continuă. Prin urmare, conducătorii auto din Ploiești care intenționau să ajungă la Hipodrom ar fi trebuit să meargă până la sensul giratoriu din Tătărani pentru a evita încălcarea liniei continue din zona de acces în parcare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

,,Comisia de Circulație a avizat favorabil refacerea marcajului din zona de la Hipodromul Ploiești, pentru a se permite virajul la stânga", a susținut Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești.

Măsura vine după ce, la darea în folosință a Hipodromului, s-a decis ca accesul auto să nu se mai realizeze prin zona porții unde opresc mijloacele de transport în comun, ci în zona de acces spre parcare, acolo unde există însă linie continuă.

În prezent, conform legii, șoferii care încalcă linia dublă continuă pentru a executa virajul la stânga, pentru accesul în parcarea de la Hipodrom, riscă amendă și 4-5 puncte penalizare.

linie-continua-hhipodrom-ploiesti.jpg


Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Protest antiguvernamental, diseară, la Ploiești

Nemulțumiți de modificarea codurilor penale, ploieștenii vor ieși diseară în stradă. Pe Facebook a apărut deja o invitație la protest, lansată pentru orele 18.00, cu punct de întâlnire în fața...

Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Festival Turcesc în week-end la Ploiești

Între 22-24 iunie, în Parcarea Griviței (vis-a-vis de Omnia), pentru toţi iubitorii de artă, cultură și preparate orientale, se desfăşoară ”Anatolian Food Festival” sau Festivalul Turcesc după cum a...

Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident în Ploiești. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în zona de Nord a Ploieștiului, la intersecția străzilor Găgeni și Cameliei.  Potrivit primelor cercetări efectuate de...