sarbatori-iarna-ploiesti2018.jpg

Surprize la Ploiești. SC Nuevo Marcon SRL a câștigat o achiziție directă pentru servicii integrate de organizare evenimente.

Surpriza a venit în momentul în care informația a ajuns la viceprimarul Cristian Ganea, care are în subordine Direcția Relații Internaționale și care de abia astăzi a aflat despre achizițiile care au avut loc deja la Ploiești.

Aceeași surpriză este și în cazul contractului care vizează Târgul de Crăciun și Târgul de Revelion, dar și pentru Concertul Regal de Crăciun cu Cezar Ouatu și artificii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surse din administrația locală susțin că există intenția ca pe scenă să urce Smiley și Delia.

SC Nuevo Marcon se va ocupa și de evenimentele prilejuite de dezbaterea din 22 noiembrie ”Orașele României la 100 de ani de la unire”, la care invitat principal este președintele Romaniei, Klaus Iohannis.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.