nicoleta-craciunoiu-primaria-ploiesti-comisie-disciplina.jpg

Sesizarea Comisiei de disciplină a fost făcută de primarul Adrian Dobre care invoca refuzul Nicoletei Crăciunoiu de a comenta pe marginea unei hotărâri din 2014 cu privire la tarifele TCE.

Ședința la care se face referire a fost în 18 iulie 2017. La acea dată, ședința s-a desfășurat în prezența în număr mare a angajaților de la TCE.

Pe ordinea de zi erau două proiecte ale TCE: rectificare de buget la TCE și stabilirea tarifelor de la TCE. Proiectul care viza tarifele de la TCE nu avea aviz de la Direcția Juridică, de la Direcția Economică și nici viza de legalitate din partea secretarului Ploieștiului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, Nicoleta Crăciunoiu a fost chemata în Comisia de Disciplină pentru a-și exprima un punct de vedere pe tema sesizării, urmând să formuleze un raport.

Problema este că însăși comisia de disciplină poate fi contestată, surse din administrația locală susținând că nu a fost solicitat sindicatului din Primăria Ploiești repartizarea unui membru, acesta fiind numit tot prin dispoziție de primar.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.