nicoleta-craciunoiu-primaria-ploiesti-comisie-disciplina.jpg

Sesizarea Comisiei de disciplină a fost făcută de primarul Adrian Dobre care invoca refuzul Nicoletei Crăciunoiu de a comenta pe marginea unei hotărâri din 2014 cu privire la tarifele TCE.

Ședința la care se face referire a fost în 18 iulie 2017. La acea dată, ședința s-a desfășurat în prezența în număr mare a angajaților de la TCE.

Pe ordinea de zi erau două proiecte ale TCE: rectificare de buget la TCE și stabilirea tarifelor de la TCE. Proiectul care viza tarifele de la TCE nu avea aviz de la Direcția Juridică, de la Direcția Economică și nici viza de legalitate din partea secretarului Ploieștiului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, Nicoleta Crăciunoiu a fost chemata în Comisia de Disciplină pentru a-și exprima un punct de vedere pe tema sesizării, urmând să formuleze un raport.

Problema este că însăși comisia de disciplină poate fi contestată, surse din administrația locală susținând că nu a fost solicitat sindicatului din Primăria Ploiești repartizarea unui membru, acesta fiind numit tot prin dispoziție de primar.