g_2_rn06_2015_ivi_fast_charging_electrib_bus_does_overtime_63730900-696x444.jpg

Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia a aprobat strategia integrată a Ploieștiului pentru dezvoltare urbană.

Până la finele lunii decembrie, Primăria Ploiești trebuie să depună fișele de proiect pentru mobilitate urbană. Pe Axa 4, Primăria Ploiești vrea să acceseze fonduri europene pentru realizarea legăturii între Gara de Vest și Gara de Sud, precum și a doua terminale pentru navetiști, dar si pentru achiziție de tramvaie și troleibuze.

Primăria Ploiești intenționează să acceseze fonduri europene pentru modernizarea mai multor cartiere și reabilitarea termică a blocurilor,,Urgentam depunerea de proiecte pânăa la sfârșitul lunii decembrie 2017", a susținut Teodora Marin, administratorul public al Ploieștiului.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.