WhatsApp Image 2017-11-15 at 10.14.38.jpeg

Pentru că licitația nu a fost finalizată în timp util, contractul pentru deszăpezirea străzilor din Ploiești va fi prelungit cu încă 90 de zile.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că vineri va fi o ședință de Consiliu Local prin care se va prelungi contractul pentru deszăpezire cu încă 90 de zile, până la finalizarea licitației aflată în derulare.

Actualul contract cu Rosal expiră pe 20 noiembrie, însa până atunci se speră finalizarea procedurilor, astfel încât ploieștenii să beneficieze de lucrări de deszăpezire.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, operatorul a prezentat autorităților locale utilajele care vor fi folosite la iarnă, dând asigurări că există și suficiente stocuri de material antiderapant (detalii și FOTO AICI)

VIDEO Primarul Dobre despre prelungirea contractului de deszăpezire

 

 


Național
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Transfăgărășan se redeschide la 1 iulie

DN 7C - Transfăgărășan, pe tronsonul cuprins între Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), respectiv în zona 104 - 131 km, va fi închis până la finalul lunii iunie 2018,...

Administrație
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Căruțele interzise definitiv în Ploiești

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că va iniția un proiect de hotărâre prin care căruțele să fie interzise definitiv în Ploiești. În prezent, potrivit unei hotărâri de Consiliu...