WhatsApp Image 2017-11-15 at 10.14.38.jpeg

Pentru că licitația nu a fost finalizată în timp util, contractul pentru deszăpezirea străzilor din Ploiești va fi prelungit cu încă 90 de zile.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că vineri va fi o ședință de Consiliu Local prin care se va prelungi contractul pentru deszăpezire cu încă 90 de zile, până la finalizarea licitației aflată în derulare.

Actualul contract cu Rosal expiră pe 20 noiembrie, însa până atunci se speră finalizarea procedurilor, astfel încât ploieștenii să beneficieze de lucrări de deszăpezire.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, operatorul a prezentat autorităților locale utilajele care vor fi folosite la iarnă, dând asigurări că există și suficiente stocuri de material antiderapant (detalii și FOTO AICI)

VIDEO Primarul Dobre despre prelungirea contractului de deszăpezire

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...