ludovic-mrazek.jpg

Inspectoratul Județean Școlar Prahova a transmis o adresă la Primăria Ploiești prin care anunță că unitatea de învățământ nu mai îndeplinește condițiile de a avea personalitate juridică.

Mai exact numărul de elevi este mai mic de 300. Prin urmare, Inspectoratul a solicitat Primăriei Ploiești arondarea liceului la o altă unitate de învățământ cu personalitate juridică.

Una dintre soluțiile propuse de municipalitate este arondarea Liceului Tehnologic la Liceul Tehnologic Anghel Saligny, unitate aflată tot în zona Mihai Bravu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trebuie precizat că Liceul Tehnologic Ludovic Mrazek va funcționa în continuare, dar fără personalitate juridică. Decizia va fi luată însă prin hotărâre de Consiliu Local.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Exclusiv
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Imaginea zilei - Autobuz TCE Ploiești rupt în drum

Scumpirea recentă a biletelor TCE pentru transportul în comun a încins spiritele la Ploiești. Beneficiarii acestui serviciu public sunt nemulțumiți în primul rând de calitate. Pomenile electorale au...