soluto-ursi-prahova.jpg

Zeci de primari din Prahova participă la această oră la o ședință care are ca temă, pe lângă pregătirea pentru sezonul rece, și problema legată de prezența, în număr mare, a animalelor sălbatice pe raza localităților.

Prezența animalelor pe raza localităților, în special în orașele de pe Valea Prahovei, a devenit deja un lucru obișnuit, jandarmii prahoveni fiind solicitați sa intervină în nenumărate cazuri.

Mai grav este că de la începutul anului mai multe persoane fiind rănite. Întâlnirea are loc la Sala Europa a Palatului Administrativ Ploiești, iar la ședință participă reprezentați ai Prefecturii Prahova, Consiliului Județean, Direcției Sanitar - Veterinare și Inspectoratului Județean de Jandarmerie Prahova.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.