Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

strada-laboratorului-ploiesti-studoiu-fezabilitate-soseaua-vestului.jpg

Primăria Ploiești a lansat o nouă achiziție pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea derulării proiectul care vizează devierea și extinderea rețelelor pentru strada Laboratorului.

Valoarea estimată, fără TVA, este de 16.806,72 lei. Suma ar urma să acopere valoarea studiului de fezabilitate (12.605,04 lei fără TVA) și pentru documentații în vederea obținerii de avize (4.201,68 lei fără TVA), sursa de finanțare urmând să fie bugetul local. Termenul limită de depunere a ofertelor este 20 noiembrie, ora 14.00.

Prin acest proiect se dorește realizarea unei noi artere de circulație, care ar urma să conducă la reducerea aglomerației din zona Șoseaua Vestului, dar și la reducerea emisiilor de gaze de eșapament și a zgomotului pentru cetățenii din zonă.

Proiectul vine la pachet cu necesitatea devierii mai multor rețele de termoficare, pe tronsonul Bulevardul Republicii - Ghe. Gr. Cantacuzino.

Ultima achiziție de acest gen a fost lansată pe 13 octombrie 2017, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 24 octombrie 2017, însă se pare că nu s-a prezentat nimeni.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești