strada-laboratorului-ploiesti-studoiu-fezabilitate-soseaua-vestului.jpg

Primăria Ploiești a lansat o nouă achiziție pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea derulării proiectul care vizează devierea și extinderea rețelelor pentru strada Laboratorului.

Valoarea estimată, fără TVA, este de 16.806,72 lei. Suma ar urma să acopere valoarea studiului de fezabilitate (12.605,04 lei fără TVA) și pentru documentații în vederea obținerii de avize (4.201,68 lei fără TVA), sursa de finanțare urmând să fie bugetul local. Termenul limită de depunere a ofertelor este 20 noiembrie, ora 14.00.

Prin acest proiect se dorește realizarea unei noi artere de circulație, care ar urma să conducă la reducerea aglomerației din zona Șoseaua Vestului, dar și la reducerea emisiilor de gaze de eșapament și a zgomotului pentru cetățenii din zonă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul vine la pachet cu necesitatea devierii mai multor rețele de termoficare, pe tronsonul Bulevardul Republicii - Ghe. Gr. Cantacuzino.

Ultima achiziție de acest gen a fost lansată pe 13 octombrie 2017, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 24 octombrie 2017, însă se pare că nu s-a prezentat nimeni.


Viața Prahovei
  • Duminică, 22 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Ploaie cu grindină în Ploiești - VIDEO

Timp de aproximativ 10 minute, duminică după-amiază, în Ploiești a plouat torențial, cu grindină. Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică valabil, până la ora 17.00, pentru...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...