strada-laboratorului-ploiesti-studoiu-fezabilitate-soseaua-vestului.jpg

Primăria Ploiești a lansat o nouă achiziție pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea derulării proiectul care vizează devierea și extinderea rețelelor pentru strada Laboratorului.

Valoarea estimată, fără TVA, este de 16.806,72 lei. Suma ar urma să acopere valoarea studiului de fezabilitate (12.605,04 lei fără TVA) și pentru documentații în vederea obținerii de avize (4.201,68 lei fără TVA), sursa de finanțare urmând să fie bugetul local. Termenul limită de depunere a ofertelor este 20 noiembrie, ora 14.00.

Prin acest proiect se dorește realizarea unei noi artere de circulație, care ar urma să conducă la reducerea aglomerației din zona Șoseaua Vestului, dar și la reducerea emisiilor de gaze de eșapament și a zgomotului pentru cetățenii din zonă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul vine la pachet cu necesitatea devierii mai multor rețele de termoficare, pe tronsonul Bulevardul Republicii - Ghe. Gr. Cantacuzino.

Ultima achiziție de acest gen a fost lansată pe 13 octombrie 2017, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 24 octombrie 2017, însă se pare că nu s-a prezentat nimeni.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.