patinoar-in-centruploiesti.jpg

După ce surse din administrația locală au anunțat amenajarea unui Târg de Crăciun în incinta Halelor Centrale, apar noi informații cu privire la intențiile municipalității de organizare a evenimentelor destinate Sărbătorilor de Iarnă.

Conceptul de sărbători ar urma să includă, spun surse din administrația locală, și realizarea unui patinoar în fața Palatului Administrativ, iar zona de concerte ar urma să fie în parcarea dintre Palatul Administrativ și Palatul Culturii.

Pe lângă Târgul de Crăciun din incinta Halelor Centrale, tot în centrul Ploieștiului ar urma să fie organizat un târg cu produse tradiționale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cert este că, încă de acum două luni, la Ploiești au fost înregistrate două oferte pentru realizarea de patinoare pe durata sărbătorilor de iarnă. Pe lângă suma de 1,5 milioane de lei destinată strict iluminatului ornamental, în bugetul local sunt prevăzuți circa 590.000 de lei pentru evenimentele din luna decembrie.

Oficial însă nimeni din conducerea Primăriei Ploiești nu se grăbește să ofere un program al Sărbătorilor de Iarna, deși  până la inaugurarea iluminatului ornamental mai sunt doar trei săptămâni.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...