Ploieștiul ar putea avea de Sărbători patinoar în zona centrală

0
patinoar-in-centruploiesti.jpg

patinoar-in-centruploiesti.jpg

După ce surse din administrația locală au anunțat amenajarea unui Târg de Crăciun în incinta Halelor Centrale, apar noi informații cu privire la intențiile municipalității de organizare a evenimentelor destinate Sărbătorilor de Iarnă.

Conceptul de sărbători ar urma să includă, spun surse din administrația locală, și realizarea unui patinoar în fața Palatului Administrativ, iar zona de concerte ar urma să fie în parcarea dintre Palatul Administrativ și Palatul Culturii.

Pe lângă Târgul de Crăciun din incinta Halelor Centrale, tot în centrul Ploieștiului ar urma să fie organizat un târg cu produse tradiționale.

Cert este că, încă de acum două luni, la Ploiești au fost înregistrate două oferte pentru realizarea de patinoare pe durata sărbătorilor de iarnă. Pe lângă suma de 1,5 milioane de lei destinată strict iluminatului ornamental, în bugetul local sunt prevăzuți circa 590.000 de lei pentru evenimentele din luna decembrie.

Oficial însă nimeni din conducerea Primăriei Ploiești nu se grăbește să ofere un program al Sărbătorilor de Iarna, deși  până la inaugurarea iluminatului ornamental mai sunt doar trei săptămâni.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău