targ-de-craciun-firma-castigatoare.jpg

Primăria Ploiești a publicat numele firmei care va realiza conceptul pentru Târgul de Crăciun și pentru iluminatul ornamental.

 

Conform anunțului Primăriei Ploiești este vorba de SC Produktiv Assets SRL care a câștigat licitația pentru conceptul Târgului de Crăciun și pentru iluminatului ornamental.

Prețul achiziției este de 37.000 de lei fără TVA. Societatea ar urma să ofere o viziune cu privire la modul în care ar urma să fie organizate Sărbătorile de Iarnă la Ploiești. Anunțul Primăriei a surprins pe multă lume având în vedere ca inițial se vorbea despre o altă firmă.

Pe de altă parte, momentan este o liniște îngrjiorătoare cu privire la iluminatul ornamental, având în vedere ca licitația, care viza și mentenanța iluminatului public și iluminatul ornamental, a fost contestată. În plus, pe site-ul Primăriei nu a fost încă publicată licitația pentru spectacolele de sărbători.

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 22 Noiembrie 2017
  • De Roxana Tănase

E oficial: Ploieștenii vor avea un târg de Crăciun

Ploieștenii vor avea un târg de Crăciun. Acesta va fi deschis în seara zilei de 5 decembrie, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Cu două săptămâni înainte de începerea oficială a sărbătorilor...