targ-de-craciun-firma-castigatoare.jpg

Primăria Ploiești a publicat numele firmei care va realiza conceptul pentru Târgul de Crăciun și pentru iluminatul ornamental.

Conform anunțului Primăriei Ploiești este vorba de SC Produktiv Assets SRL care a câștigat licitația pentru conceptul Târgului de Crăciun și pentru iluminatului ornamental.

Prețul achiziției este de 37.000 de lei fără TVA. Societatea ar urma să ofere o viziune cu privire la modul în care ar urma să fie organizate Sărbătorile de Iarnă la Ploiești. Anunțul Primăriei a surprins pe multă lume având în vedere ca inițial se vorbea despre o altă firmă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe de altă parte, momentan este o liniște îngrjiorătoare cu privire la iluminatul ornamental, având în vedere ca licitația, care viza și mentenanța iluminatului public și iluminatul ornamental, a fost contestată. În plus, pe site-ul Primăriei nu a fost încă publicată licitația pentru spectacolele de sărbători.


Auto-moto
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Licitație ANAF: BMW și Mercedes la preț de Dacia

La sfârșitul lunii iulie, ANAF va organiza la Galați o licitație unde sunt scoase la vânzare mai multe modele marca BMW, Mercedes și Audi la prețuri de Dacia Logan. Licitația se va susține timp de...