targ-de-craciun-firma-castigatoare.jpg

Primăria Ploiești a publicat numele firmei care va realiza conceptul pentru Târgul de Crăciun și pentru iluminatul ornamental.

Conform anunțului Primăriei Ploiești este vorba de SC Produktiv Assets SRL care a câștigat licitația pentru conceptul Târgului de Crăciun și pentru iluminatului ornamental.

Prețul achiziției este de 37.000 de lei fără TVA. Societatea ar urma să ofere o viziune cu privire la modul în care ar urma să fie organizate Sărbătorile de Iarnă la Ploiești. Anunțul Primăriei a surprins pe multă lume având în vedere ca inițial se vorbea despre o altă firmă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe de altă parte, momentan este o liniște îngrjiorătoare cu privire la iluminatul ornamental, având în vedere ca licitația, care viza și mentenanța iluminatului public și iluminatul ornamental, a fost contestată. În plus, pe site-ul Primăriei nu a fost încă publicată licitația pentru spectacolele de sărbători.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.