cantinta-sociala-ploiesit.jpg

La Ploiești sunt peste 400 de beneficiari la Cantina de Ajutor Social. Fiecare persoană beneficiază de o alocare zilnică de 12 lei/zi.

De când cu scumpirile practicate în magazine, la produsele alimentare, oamenii au observat o reducere la numărului de alimente alocate săptămânal.

”N-am mai primit ouă, de exemplu. Poate ne vor da de Sărbătorile de Iarnă”, ne-a spus unul dintre beneficiari. De altfel, în magazine, prețul la ouă s-a dublat, de la 0,5 lei la 1 leu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Noi ne încadrăm în alocarea prevăzută în hotărârea de Guvern, de 12 lei/zi. Pentru ouă avem încheiate contracte cu trei firme. Beneficiarii de la Cantină primesc pachete alimentare, în funcție de alocarea bugetară”, a susținut Dan Dinu, directorul ASSC Ploiești.

Creșterile cele mai semnificative la produsele alimentare s-au înregistrat la ouă, la carne, dar și la legume și fructe.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.