cantinta-sociala-ploiesit.jpg

La Ploiești sunt peste 400 de beneficiari la Cantina de Ajutor Social. Fiecare persoană beneficiază de o alocare zilnică de 12 lei/zi.

De când cu scumpirile practicate în magazine, la produsele alimentare, oamenii au observat o reducere la numărului de alimente alocate săptămânal.

”N-am mai primit ouă, de exemplu. Poate ne vor da de Sărbătorile de Iarnă”, ne-a spus unul dintre beneficiari. De altfel, în magazine, prețul la ouă s-a dublat, de la 0,5 lei la 1 leu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Noi ne încadrăm în alocarea prevăzută în hotărârea de Guvern, de 12 lei/zi. Pentru ouă avem încheiate contracte cu trei firme. Beneficiarii de la Cantină primesc pachete alimentare, în funcție de alocarea bugetară”, a susținut Dan Dinu, directorul ASSC Ploiești.

Creșterile cele mai semnificative la produsele alimentare s-au înregistrat la ouă, la carne, dar și la legume și fructe.


Auto-moto
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Licitație ANAF: BMW și Mercedes la preț de Dacia

La sfârșitul lunii iulie, ANAF va organiza la Galați o licitație unde sunt scoase la vânzare mai multe modele marca BMW, Mercedes și Audi la prețuri de Dacia Logan. Licitația se va susține timp de...