proiecte-primaria-ploiesti-amanate.jpg

Conducerea Primăriei Ploiești a avut o nouă ședință tehnică, de data aceasta pentru stabilirea priorităților pentru finalul acestui an, dar și pentru cele din 2018.

”Vorbim de urgentarea proiectelor pentru demolarea și construirea podului de lemn, pentru străpungerea de la Podul Înalt, pentru canalizările și aducțiunile de apă din Mitică Apostol, Mimiu si Râfov”, a susținut Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești.

Pe lista de priorități din 2018 ar urma să fie și sensul giratoriu din Bariera Bucov, pentru care a fost demarat deja studiul de fezabilitate. Anul acesta, a susținut Ganea, se încearcă urgentarea documentațiilor pentru consolidarea podurilor de peste Dâmbu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.