restructurari-posturi-sgu-ploiesti.jpg

Surse din administrația locală vorbesc de o nouă organigramă la Servicii Gospodărire Urbana, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești. La această ora în organigrama figurează cinci directori.

Noua organigramă va viza numai două posturi de director, respectiv director general și director economic. Restructurarea de posturi vizează însă și mai multe funcții ale personalului de la birouri, multe dintre funcții fiind vacante la această oră.

De exemplu, la Serviciul Juridic, figurează șase posturi de consilieri juridici, însă la această oră numai un post este ocupat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest caz, din totalul de șase posturi care figurează pe hârtie vor rămâne numai trei. Noua organigramă mai prevede că schema de personal va ajunge de la peste 700 de posturi la 660 de posturi.

Noua organigramă ar urma să intre în vigoare din decembrie, după ce va fi aprobată de Consiliul de Administrație al SGU Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.