sera-parc-ves2.jpg

Inaugurat în 2016, Parcul Municipal Vest a fost prevăzut și cu o seră, însă spațiul a rămas gol multă vreme.

Primele plante la sera Parcului Municipal Vest au ajuns de abia luna aceasta. Conform proiectului inițial, sera de la Parcul Municipal Vest are ca destinație, pe de o parte zona expozițională, însă și o zonă unde ar fi trebuit să fie plantate răsadurile.

Sera însă va deveni funcționala la parametri optimi de abia în momentul în care se vor putea realiza cele două destinații. Se spera că, de abia în 2018, prin externalizarea pazei, aici să fie detașat personal specializat pentru întreținerea plantelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sera-parc-vest1.jpg

sera-parc-ves2.jpg

sera-parc-vest3.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.