iluminat-ornamental-ploiesti-2017-buget.jpg

Pentru a preîntâmpina criticile legate de modul în care va arăta Ploieștiul de sărbători, Primăria va apela la o firmă specializată care să ofere soluții pentru iluminatul ornamental și pentru Târgul de Crăciun. Bugetul alocat în acest an în acest an pentru Sărbătorile de Iarnă se cifrează la 1,5 milioane de lei.

După ce anul trecut nu toate instalațiile de iluminat ornamental închiriate de societatea Servicii Gospodărire Urbană au fost conforme cu caietul de sarcini, motiv pentru care nici până la această oră nu a fost plătită factura către firma care a asigurat beculețele, pentru Sărbătorile de Iarnă din 2017 Primăria Ploiești promite că orașul va cu totul altfel.

Special în acest sens, municipalitatea va apela la serviciile unei firme care să ofere soluțiile cele mai bune pentru iluminatul ornamental și pentru Târgul de Crăciun.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Firma care ar urma să fie selectată ca să ofere conceptul pentru sărbători trebuie să vină cu trei propuneri. În acest sens, Primăria Ploiești a organizat o licitație la care s-a prezentat, culmea, o singură firmă. Valoarea estimată pentru conceptul de sărbători este de 40.000 de lei, fără TVA.

Separat, municipalitatea a prevăzut un buget pe măsură pentru iluminatul ornamental. Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că vor fi alocate 1,5 milioane de lei pentru iluminatul ornamental. 

Separat, municipalitatea a mai prevăzut 60.000 de lei pentru spectacolul de artificii și bani pentru achiziționarea a 30 de căsuțe din lemn, pentru organizarea de târguri, valoarea estimativă a acestora fiind de 97.200 de lei, fără TVA.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Pensiile vor fi plătite mai devreme în decembrie

Poştaşul vine mai devreme pentru pensionari luna aceasta. Pentru că vin sărbătorile, Poşta Română a anunţat că plata pensiilor la domiciliu se va face în perioada 10 - 24 decembrie. Între 19 şi 24...