iluminat-ornamental-ploiesti-2017-buget.jpg

Pentru a preîntâmpina criticile legate de modul în care va arăta Ploieștiul de sărbători, Primăria va apela la o firmă specializată care să ofere soluții pentru iluminatul ornamental și pentru Târgul de Crăciun. Bugetul alocat în acest an în acest an pentru Sărbătorile de Iarnă se cifrează la 1,5 milioane de lei.

După ce anul trecut nu toate instalațiile de iluminat ornamental închiriate de societatea Servicii Gospodărire Urbană au fost conforme cu caietul de sarcini, motiv pentru care nici până la această oră nu a fost plătită factura către firma care a asigurat beculețele, pentru Sărbătorile de Iarnă din 2017 Primăria Ploiești promite că orașul va cu totul altfel.

Special în acest sens, municipalitatea va apela la serviciile unei firme care să ofere soluțiile cele mai bune pentru iluminatul ornamental și pentru Târgul de Crăciun.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Firma care ar urma să fie selectată ca să ofere conceptul pentru sărbători trebuie să vină cu trei propuneri. În acest sens, Primăria Ploiești a organizat o licitație la care s-a prezentat, culmea, o singură firmă. Valoarea estimată pentru conceptul de sărbători este de 40.000 de lei, fără TVA.

Separat, municipalitatea a prevăzut un buget pe măsură pentru iluminatul ornamental. Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că vor fi alocate 1,5 milioane de lei pentru iluminatul ornamental. 

Separat, municipalitatea a mai prevăzut 60.000 de lei pentru spectacolul de artificii și bani pentru achiziționarea a 30 de căsuțe din lemn, pentru organizarea de târguri, valoarea estimativă a acestora fiind de 97.200 de lei, fără TVA.