protestull-tce-pichetare-prefectura-prahova.jpg

Peste 60 de angajați de la TCE vor participa astăzi, de la ora 15.00, la pichetarea Prefecturii Prahova, în cadrul protestului declanșat, la nivel național, de Blocul Național Sindical.

Primii care și-au făcut apariția la protest sunt angajații TCE. Aproximativ 60 de persoane își vor manifesta nemulțumirea cu privire la situația critică a societății aflată în subordinea Consiliului Local.

După mai bine de două ore, liderii de sindicat au anunțat că momentan există numai promisiuni. Prin urmare, sindicaliștii își mențin punctul de vedere cu privire la grevă generală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”De luni se declanșează greva generală”, a susținut Ion Mișcă, liderul de sindicat de la TCE, după ce discuțiile de astăzi nu au ajuns la o finalitate.

Vă reamintim că vineri conducerea TCE a emis o decizie prin care angajații nu vor mai primi tichete de masă și prime de vacanță.

protestull-tce-pichetare-prefectura-prahova.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.