deszapezire-ploiesti-lic.jpg

Primarul Adrian Dobre a anunțat că licitația pentru deszăpezirea căilor publice se află în etapa evaluării ofertelor financiare.

Conform edilului, au fost depuse două oferte pentru licitația de deszăpezire. Până la finele lunii, dacă nu vor exista contestații, se va încheia până la începerea sezonului rece, care, oficial, înseamnă la 1 noiembrie.

Important ar fi ca, până la 1 noiembrie să nu ningă. ”Ați văzut că nici în iarna 2016 - 2017 iarna nu ne-a luat prin surprindere și s-a intervenit”, a susținut edilul.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.