casute-lemn-ploiesti.jpg

Pentru a doua oară, Primăria Ploiești a scos la licitație achiziționarea a 30 de căsuțe din lemn pentru organizarea de târguri. La prima licitație nu s-a prezentat niciun operator. 

Valoarea estimativă a celor 30 de căsuțe din lemn este de 97.200 de lei fără TVA. În caietul de sarcini se precizează că investiția se justifică pe motiv că sumele necesare pentru închirierea acestora este foarte mare. 

Căsuțele din lemn trebuie să aibă anumite caracteristici. Vor avea o înălțime de 2,10 metri și o deschidere totală în față de doi metri. Lemnul trebuie să fie lăcuit în culoare maro închis.Produsele ar urma să fie livrate în termen de 30 de zile.Fiecare căsuță, care va costa aproximativ 700 de euro, va avea o garanție de trei ani, iar în perioada garanției vânzătorul trebuie să asigure repararea acestora în termen de cinci zile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Data limită de depunere a ofertelor este 24 octombrie, ora 14.00.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.