contract-deszapezire-a3.jpg

Chiar dacă ne apropiem cu pași repezi de sezonul de iarnă, pentru autostradă A3, București - Ploiești, nu a fost desemnată o firmă pentru deszăpezire.

Licitația a fost demarată însă procedură a fost contestată. În cazul în care se vor înregistra ninsori nu este exclus să se intervină cu utilajele de la Secția de Drumuri Naționale Ploiești.

Potrivit ANM, în perioada următoare trebuie să ne așteptăm la o răcire a vremii, când se vor înregistra ploi. În luna decembrie temperaturile vor fi normale pentru perioada de iarnă, însă vor exista perioade de viscol. Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a făcut vineri apel la autoritățile județene și cele locale sp fie pregătite pentru o iarnă grea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”ANM a anunțat că vom avea mai multe perioade de ger în iarna 2017 - 2018, în special începând cu luna februarie. Rugămintea mea este să transmiteți operatorilor să asigure transparența”, a  precizat ministrul MAI, Carmen Dan. Aceasta a menționat că în acest moment sistemul Ro-alert este în procedură de achiziție, ISU urmând să transmită în continuare mesaje cu privire la fenomenele meteo deosebite.