contract-deszapezire-a3.jpg

Chiar dacă ne apropiem cu pași repezi de sezonul de iarnă, pentru autostradă A3, București - Ploiești, nu a fost desemnată o firmă pentru deszăpezire.

Licitația a fost demarată însă procedură a fost contestată. În cazul în care se vor înregistra ninsori nu este exclus să se intervină cu utilajele de la Secția de Drumuri Naționale Ploiești.

Potrivit ANM, în perioada următoare trebuie să ne așteptăm la o răcire a vremii, când se vor înregistra ploi. În luna decembrie temperaturile vor fi normale pentru perioada de iarnă, însă vor exista perioade de viscol. Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a făcut vineri apel la autoritățile județene și cele locale sp fie pregătite pentru o iarnă grea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”ANM a anunțat că vom avea mai multe perioade de ger în iarna 2017 - 2018, în special începând cu luna februarie. Rugămintea mea este să transmiteți operatorilor să asigure transparența”, a  precizat ministrul MAI, Carmen Dan. Aceasta a menționat că în acest moment sistemul Ro-alert este în procedură de achiziție, ISU urmând să transmită în continuare mesaje cu privire la fenomenele meteo deosebite.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.