concurs-proba-consiliul-administratie-decizie-candidati.jpg

Prima etapă a concursului pentru ocuparea funcției de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a avut loc, iar Consiliul de Administrație a publicat rezultatul, fiind stabilită și data la care va avea loc ultima probă.

Potrivit hotărârii Consiliului de Administrație al RASP Ploiești, în cursa finală pentru funcția de director al Regiei au rămas Vasile Ionescu, actualul director interimar, și Raul Petrescu, fostul viceprimar al Ploieștiului. Ambii au fost declarați admiși.

Următoarea etapă de selecție va avea loc pe 1 noiembrie 2017. Până atunci va crește însă suspansul, pentru că deja au fost lansate o serie de teorii cu privire la viitorul director al Regiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim faptul că postul a devenit vacant încă de la finele anului 2015, iar aceasta este a treia tentativă de organizare a concursului.

rezultat-prima-proba-concurs-rasp.png


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.