expropieri-drumuri-judetene-modernizate-prahova.jpeg

La Prahova sunt programate exproprieri de terenuri în 11 localități, pentru modernizarea și reabilitarea, cu fonduri europene, a mai multor drumuri județene.

Ieri, la termenul limită de depunere a ofertelor, nu s-a prezentat nicio societate care să fie interesată să ofere servicii juridice de consultanță, de asistență și de reprezentare pentru dobândirea prin expropriere a suprafețe de teren necesare realizării modernizării și reabilitării drumurilor.

Consiliul Județean Prahova a aprobat încă din luna august un proiect care vizează atragerea de finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor județene 720, 102K, 102D și DJ100C. Cele patru drumuri județene traversează 11 localități și, pentru demararea proiectelor, se impune și mai multe exproprieri de terenuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Exproprieri în 11 localități din Prahova pentru modernizarea unor drumuri județene

Pentru modernizarea DJ 720 au fost propuse exproprieri la Filipeștii de Pădure și la Florești, iar în cazul celorlalte trei drumuri județene procedura ar urma să fie aplicată în orașele Mizil și Urlați, precum și în comunele Baba Ana, Ceptura, Ciorani, Fîntînele, Fulga, Sălciile și Vadu Săpat.

Lucrările de modernizare și reabilitare vizează 59 de kilometri de drumuri județene.

„Procedura pentru desemnarea firmei care se va ocupa de exproprieri va fi reluată, pentru că momentan nimeni nu s-a arătat interesat”, a declarat Fabioara Ionescu, administratorul județului Prahova.