csm_ploiesti-esalonare-datorie-anaf.jpg

Clubul Sportiv are conturile blocate ca urmare a datoriilor către ANAF, pentru o datorie de 1,4 milioane lei. Totul a plecat din 2015 când Consiliul Local a decis că sportivii și antrenorii să fie plătiți prin PFA-uri.

Numai că, ulterior, s-a constatat că CSM Ploiești ar fi trebuit să încheie contracte de muncă și ar fi trebuit să suporte, ca angajator, contribuțiile către stat pentru angajați.

Suma datorată la bugetul de stat se cifrează la circa 1,4 milioane de lei. Cum nu există bani pentru suma totală se încearcă o eșalonare a datoriilor, la fel ca în cazul SGU sau a TCE.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, la Clubul Sportiv Municipal a început evaluarea bunurilor. Pe lista de bunuri evaluate, pe lângă instalațiile de aer condiționat, imprimante, laptop-uri și mochete, se regăsesc echipamentele sportivilor, inclusiv jambierele marca Zeus de la echipa de baschet.

În cazul în care ANAF va accepta ca și gaj aceste bunuri, datoria CSM Ploiești va fi eșalonată pe o durată de cinci ani. Mai grav este ca nerespectarea graficului de eșalonare i-ar putea lăsa pe sportivi fără echipamente, dacă aceste bunuri vor fi luate în considerare în momentul deblocării conturilor de la Club..


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.