greva-tce-ploiesti-angajatii.jpg

Eșalonarea datoriilor TCE către SPFL vine și cu o veste tristă pentru angajați. Surse din administrație susțin că din cauza plăților pentru impozitele și taxelE locale, datorie care va fi eșalonată pe o durată de 5 ani, directorul TCE, Alexandri Nicolae, se gândește să propună Consiliului de Administrație ca acordarea primelor de concediu și tichetele de masă să fie sistată până la finele anului.

TCE trebuie să achite ca primă rata către SPFL 288.000 de lei, în timp ce către ANAF suma lunară datorată de societatea de transport este de 100.000 de lei.

”Este o discuție la nivelul TCE. Nu a fost luată încă o astfel de decizie”, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiesti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suma datorată de TCE catre SPFL se cifrează la 15. 813.476 de lei. Pentru că nu s-a plătit baza datoriei, suma este purtătoare de penalități și, prin urmare, societatea trebuie să propună un plan de reducere a tuturor cheltuielilor.


Administrație
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Salariile de la TCE vor fi majorate

După mai multe luni de negocieri și după înregistrarea conflictului de munca la ITM Ploiești, angajații de la SC Transport Călători Express au obținut o majorare a salariului de bază, dar și a...