greva-tce-ploiesti-angajatii.jpg

Eșalonarea datoriilor TCE către SPFL vine și cu o veste tristă pentru angajați. Surse din administrație susțin că din cauza plăților pentru impozitele și taxelE locale, datorie care va fi eșalonată pe o durată de 5 ani, directorul TCE, Alexandri Nicolae, se gândește să propună Consiliului de Administrație ca acordarea primelor de concediu și tichetele de masă să fie sistată până la finele anului.

TCE trebuie să achite ca primă rata către SPFL 288.000 de lei, în timp ce către ANAF suma lunară datorată de societatea de transport este de 100.000 de lei.

”Este o discuție la nivelul TCE. Nu a fost luată încă o astfel de decizie”, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiesti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suma datorată de TCE catre SPFL se cifrează la 15. 813.476 de lei. Pentru că nu s-a plătit baza datoriei, suma este purtătoare de penalități și, prin urmare, societatea trebuie să propună un plan de reducere a tuturor cheltuielilor.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.